Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
O super prajitura pentru iubitorii de nuca
Pregatim foile:
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu zaharul tos si zaharul vanilat.
Cand spuma este tare, adaugam nuca macinata, praful de copt si 5 linguri de faina.
Amestecam de sus in jos pana cand se omogenizeaza.
Impartim compozitia in trei parti egale si coacem trei foi.
Intre timp batem galbenusuriile cu zaharul pudra pana se albesc.
Le punem in bain marie pana lucesc.
Pana se racesc galbenusurile, batem untul spumos.
Amestecam galbenusuriile cu untul pana se omogenizeaza.
Asamblam prajitura si servim dupa 2-3 ore.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult